Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Kontakty

TEL. OBJEDNÁVKY A PORADENSTVÍ
tel: +420 777 204 513
napište nám
IČ: 02875730
DIČ: CZ9202111545

Nejprodávanější

465 Kč (18,46 €)
skladem
697 Kč (27,67 €)
skladem
1 742 Kč (69,15 €)
skladem

Recenze

Přidáno: 09.07.2019

Ověřený zákazník

  •  kvalita komunikace

 

Pro:

rychlost nákupu

 

Přidáno: 14.06.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychlé dodání
Zboží neporušené
Thief master

 

Přidáno: 14.06.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Odporúčam, je to jeden z lepších e-shopov v danej problematike.

Pro:

Prehľadný e-shop, spústa užitočných vecí
Uvítal by som možnosť kúpiť picky značky Peterson. Musel som zájsť do konkrenčného e-shopu :)

 

Přidáno: 13.06.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Obchod je velice dobrý! Má pěkné webové stránky, rychle mi perfektně zabalený produkt doručil. Produkt je velmi kvalitní a myslím že má i docela malé ceny.

Pro:

Kvalitní zboží
Ultrarychlé doručení
Perfektně a důkladně zabalené
Přehledné a intuitivní webové stránky

Proti:

Žádná

 

Přidáno: 17.05.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Kvalita

Proti:

Žádný čas ani odhad dodání

Vyjádření našeho obchodu

Vážený zákazníku,

děkujeme za Vaše hodnocení.
Informaci o odhadované době dodání je uvedena u volby způsobu přepravy. U zásilkovny to činí 2-3 pracovní dny. Při expedici pak odesíláme SMS zprávu s kódem pro sledování pohybu zásilky. Informace o stavu zásilky jsou průběžně zasílány také přepravcem.

Budeme se těšit na Vaší další návštěvu.
 

Přidáno: 01.05.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Zkušenosti s obchodem mám velice a je vidět že se snaží zákazníkům vyjít vstříc a za mě je to jednička s hvězdičkou. Když jsem si nevěděl rady jak pracovat s daným nářadím, během dne jsem obdržel pár rad jak postupovat a toho si cením hodně protože ne vždy se stane aby někdo vysvětloval co s daným nástrojem dělat a věnoval se podrobně technickému popisu. Za mě spokojenost a přeji tomuto obchodu hodně spokojených zákazníků.

 

 

Přidáno: 30.04.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Odporucam.

Pro:

Rychlost, profesionalita.

 

Přidáno: 21.04.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Spolehlivost
Dobrá cena
Skvělý výběr

Proti:

Nic

 

Přidáno: 01.04.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

rychlé jednání, informace o stavu doručování

 

Přidáno: 25.03.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Kvalitní materiál
Hezké kožené pouzdro

 

Přidáno: 11.02.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Vše OK

 

Vyjádření našeho obchodu

Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste byl se svým nákupem spokojený.
 

Přidáno: 10.02.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Dobré :-)

Vyjádření našeho obchodu

Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaše pozitivní hodnocení. Budeme se těšit na Vaší další návštěvu.
 

Přidáno: 02.02.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

výborné

 

Vyjádření našeho obchodu

Vážený zákazníku,
děkujeme. Jsme rádi, že jsme splnili Vaše očekávání.
 

Přidáno: 29.01.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy

foto zboží je velmi pěkně nafoceno, ale realita je jiná

 

Vyjádření našeho obchodu

Vážený Palkotu,

děkujeme za Vaše hodnocení.

Objednal jste si od nás jednu planžetu s rukojetí od Southord (kód produktu SLS-15) a vidlicový napínák od Multipick (kód produktu MP3SP07).
Mrzí nás, že jste s produkty nebyl spokojený, ale nechápeme, v čem přesně fotografie těchto produktů neodpovídají skutečnosti? Produkty jsme ze zvědavosti s fotografiemi dlouho porovnávali a skutečně nikdo nebyl schopen nalézt jedinou odlišnost.

Budeme rádi, pokud nám odpovíte na náš email a pomůžete nám tuto otázku vyřešit.
 

Přidáno: 27.01.2019

Ověřený zákazník

  •  kvalita komunikace

super...

Pro:

rychlý bezproblémový nákup

Vyjádření našeho obchodu

Vážený Jirko,

děkujeme za Vaše kladné hodnocení. Jsme rádi, že jste byl s nákupem spokojený.