Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Kontakty

TEL. OBJEDNÁVKY A PORADENSTVÍ
tel: +420 777 204 513
napište nám
IČ: 02875730
DIČ: CZ9202111545

Nejprodávanější

2 999 Kč (119,05 €)
skladem
697 Kč (27,67 €)
skladem
1 742 Kč (69,15 €)
skladem

Recenze

Přidáno: 16.01.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Přehlednost obchodu
Výběr
Možnosti dodání

 

Přidáno: 16.01.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Obchod s velmi zajímavým zbožím,které potřebuji k výkonu povolání!

 

 

Přidáno: 01.01.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Maximální spokojenost

 

Přidáno: 26.12.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Velice rychlá dodávka, skvělá komunikace. Doporučuji

 

 

Přidáno: 12.12.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Velmi rychlá dodávka zboží. Doporučuji tento obchod všem.

 

Přidáno: 06.11.2019

Ověřený zákazník

  •  kvalita komunikace

Rychle a spolehlivě.

 

 

Přidáno: 05.11.2019

Ověřený zákazník

  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Zásilkovna byla vedle v oběktu - snadná dostupnost

 

Přidáno: 11.10.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Kladne hodnotím ústretovosť či už po telefonickom hovor , alebo donáške kurierom.

 

 

Přidáno: 19.09.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Uvítal bych víc druhů a velikostí napínáků, planžet však podle mě dostatek

Pro:

Kvalita nástrojů (jsem začátečník a nic se mi nedaří zlomit)
Rychlost dodání
Komunikace

Proti:

Menší výběr napínáků

Vyjádření našeho obchodu

Vážený Leoši,
děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste byl s nákupem spokojený. Výběr z napínáků do budoucna jistě rozšíříme.
 

Přidáno: 16.09.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Zboží dorazilo velmi rychle a měl jsem trochu obavy o kvalitě. Je to ale očividně poctivé nářadí :-) Chválím a děkuji.

Pro:

Zdá se kvalitní zboží
Rychlost dodání

Vyjádření našeho obchodu

Vážený Tuareg,
děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste byl s nákupem spokojený. Budeme se těšit na Vaší další návštěvu.
 

Přidáno: 07.09.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Byl to první nákup u tohoto eshopu, a proběhl bez jakýchkoliv problémů.
Není tedy důvod ho nedoporučit.

 

 

Přidáno: 09.07.2019

Ověřený zákazník

  •  kvalita komunikace

 

Pro:

rychlost nákupu

 

Přidáno: 14.06.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychlé dodání
Zboží neporušené
Thief master

 

Přidáno: 14.06.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Odporúčam, je to jeden z lepších e-shopov v danej problematike.

Pro:

Prehľadný e-shop, spústa užitočných vecí
Uvítal by som možnosť kúpiť picky značky Peterson. Musel som zájsť do konkrenčného e-shopu :)

 

Přidáno: 13.06.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Obchod je velice dobrý! Má pěkné webové stránky, rychle mi perfektně zabalený produkt doručil. Produkt je velmi kvalitní a myslím že má i docela malé ceny.

Pro:

Kvalitní zboží
Ultrarychlé doručení
Perfektně a důkladně zabalené
Přehledné a intuitivní webové stránky

Proti:

Žádná