Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Kontakty

TEL. OBJEDNÁVKY A PORADENSTVÍ
tel: +420 777 204 513
napište nám
IČ: 02875730
DIČ: CZ9202111545

Nejprodávanější

2 999,00 Kč (119,05 €)
skladem
465,00 Kč (18,46 €)
skladem
1 742,00 Kč (69,15 €)
skladem

Recenze

Přidáno: 11.02.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Vše OK

 

 

Přidáno: 10.02.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Dobré :-)

 

Přidáno: 02.02.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

výborné

 

 

Přidáno: 29.01.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

foto zboží je velmi pěkně nafoceno, ale realita je jiná

 

Vyjádření našeho obchodu

Vážený Palkotu,

děkujeme za Vaše hodnocení.

Objednal jste si od nás jednu planžetu s rukojetí od Southord (kód produktu SLS-15) a vidlicový napínák od Multipick (kód produktu MP3SP07).
Mrzí nás, že jste s produkty nebyl spokojený, ale nechápeme, v čem přesně fotografie těchto produktů neodpovídají skutečnosti? Produkty jsme ze zvědavosti s fotografiemi dlouho porovnávali a skutečně nikdo nebyl schopen nalézt jedinou odlišnost.

Budeme rádi, pokud nám odpovíte na náš email a pomůžete nám tuto otázku vyřešit.
 

Přidáno: 27.01.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

super...

Pro:

rychlý bezproblémový nákup

 

Přidáno: 27.01.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Ochota

 

 

Přidáno: 26.01.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

První nákup a vše v pohodě.

 

 

Přidáno: 25.01.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

rychle jednanie

 

Přidáno: 14.01.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Výborná komunikace obchodu, kvalitní zboží za rozumné ceny, výběr, který jinde není

 

Přidáno: 30.12.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

nic

Proti:

Když byl prodávající informován o chybějících kusech, požádal mě o poslání fotografií. Fotografie jsem odeslal, ale ani po týdnu jsem nedostal žádnou odpověď, dokud jsem neposlal e-mail druhý. Jejich odpověď zněla, že mi chybějící kusy odešlou po odstranění špatného hodnocení na Heureke.
Raději si dokoupím chybějící kusy u jiné firmy, než jednat s tímto prodejcem. Doporučuji se podívat po produktech u jiného prodejce.

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za Vaší reakci,

jsem rád, že jste své hodnocení změnil na textové, a my tak máme možnost na Vaše hodnocení reagovat.

Zákazník nás v neděli den před Vánoci (dva dny po převzetí zásilky) informoval, že v sadě, kterou si objednal a obdržel, chyběly dvě planžety. Přestože byla sada originálně zabalená v pevném a zataveném obalu již od výrobce, obratem do hodiny jsem osobně zákazníkovi slíbil, že mu požadované kusy zdarma zašleme.
To i přesto, že sada byla v originálním balení a bylo tedy vyloučené, že by nebyla kompletní a došlo např. k odcizení části produktů při přepravě.
Rekakce tedy z naší strany odešla do jedné hodiny od obdržení emailu, mimo pracovní den a bez jakýchkoliv dotazů jsem zákazníkovi slíbil, že mu údajně chybějící kusy zašleme. To vše jen z toho důvodu, že spokojenost zákazníků je u nás na prvním místě (viz. recenze níže).

I přes toto všechno jsme od zákazníka automaticky obdrželi hodnocení "Nedoporučuji obchod" a to mi po tom všem přišlo značně nefér. Slušně jsem tedy zákazníka požádal, aby negativní recenzi odstranil. Zákazník reagoval odmítavě, nebyl ochoten diskutovat a dočkali jsme se pouze odpovědi ve smyslu, že našemu obchodu "zatopí".

Pokud si projdete předchozí recenze našich zákazníku, zjistíte, že pro spokojenost zákazníků děláme co je v našich silách a občas i zdarma měníme produkty, které zákazník sám neopatrností poškodí. Jedinné, co nám k tomu stačí, je férový přístup.

Přeji Vám i všem jiným zákazníkům mnoho štěstí v roce 2019.
S pozdravem,
Ondřej Prchal
LockPickTools.cz
 

Přidáno: 27.12.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Objednávka rychle a dobře vyřízena. Na můj doplňující dotaz bylo obratem odpovězeno.

 

Vyjádření našeho obchodu

Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaše kladné hodnocení. Budeme se těšit na Vaší další návštěvu.
 

Přidáno: 23.12.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Super, vše OK!

Pro:

druhý den bylo zboží doma
velmi pěkné a kvalitní zboží

Vyjádření našeho obchodu

Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaší reakci. Jsme rádi, že jste byl s naším přístupem spokojený.
 

Přidáno: 15.12.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

super ceny
rychle dodanie

 

Přidáno: 08.12.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Nevim, jestli za to mohla moje zprava nebo jestli funguji takhle rychle normalne, ale moje objednavka prisla akorat. Slo o darek k narozeninam objednany dost pozde.

Pro:

vse dodano vcas

 

Přidáno: 28.11.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Spolehlivost, rychlost, dobrá komunikace.